Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!

 

 

 

Uitnodiging open huis & kleurwedstrijd

Op 14 december 2018 houden wij open huis op ons nieuwe adres Pr. Julianastraat 3 te Genemuiden. Samen met de andere gevestigde ondernemingen heten wij u van harte welkom van 14:00 uur tot 21:00 uur. Om 17:00 uur zal de officiële opening door Burgemeester Bilder worden verricht.

Voor de kinderen is er een leuke kleurwedstrijd georganiseerd. Download de kleurplaat en lever deze in bij ons voor 15 december 2018, en wie weet, misschien win jij wel één van de mooie prijzen.

Lees verder

Doe mee en win

Prijsvraag
Wie bedenkt een naam voor ons kantorengebouw?

Afgelopen zomer hebben 6 bedrijven, te weten Heutink & Heij Hypotheken en Verzekeringen, Brouwers Accountants & Adviseurs, Infra Trading, Smit Supply Chain Advies,
VI Bouwmanagement en Winter Financieringen, hun intrek genomen in het pand Prinses Julianastraat 3. Dit pand is bij velen nog bekend als de voormalige Rabobank.

Om het gebouw een nieuwe, eigen identiteit te geven, zijn wij als gebruikers op zoek naar een  "pakkende" naam.

Lees verder

Even voorstellen....
3 nieuwe medewerkers
De afgelopen weken heeft het team van Heutink en Heij Financieel Adviseurs 3 nieuwe medewerkers mogen verwelkomen.
Sinds de verhuizing van de Westerbrugstraat naar de Julianastraat zit Marion Verkruijsse achter de balie. Zij verzorgt onder meer receptietaken voor alle in het pand gevestigde bedrijven. 
In oktober is het verzekeringsteam uitgebreid met Bernhard Timmerman en Ben Wilbrink.
Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.
 

Lees verder

AFM: ‘Spoor hypotheekklanten aan extra af te lossen met vakantiegeld’
De AFM denkt dat het zinvol is als banken consumenten met een aflossingsvrije en beleggingshypotheek benaderen op momenten dat zij financiële ruimte hebben, en daarmee experimenteren. Zo kunnen consumenten worden aangespoord om extra af te lossen in de periodes dat vakantiegeld en eindejaarspremies worden uitgekeerd, of wanneer er financiële ruimte ontstaat in de maandlasten, bijvoorbeeld na renteherziening of rentemiddeling. De toezichthouder trekt deze conclusie uit gedragswetenschappelijke experimenten die het samen met de geldverstrekkers ING en Florius uitvoerde.

Lees verder

‘Woningmarkt kan stijging hypotheekrente en kabinetsplannen aan’
Een stijging van de hypotheekrente zal komende jaren niet tot grote problemen leiden op de woningmarkt. Dat concludeert de Amsterdam School of Real Estate in een onderzoeksrapport. De onderzoekers verwachten bovendien dat de kabinetsplannen van Rutte III – versnelde verlaging renteaftrek en afschaffing wet-Hillen – geen negatief effect zullen hebben op het aantal transacties of de ontwikkeling van de huizenprijzen.

Lees verder

Actueel