Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacyverklaring lezen!

Even voorstellen....

Geplaatst door Oke Online op Oct 25 2018
- Actuele onderwerpen voor hypotheken en verzekeringen >>

 

Marion
Hallo, ik ben Marion Verkruijsse. 9 jaar geleden ben ik in Genemuiden komen werken en sinds 2012 woon ik er ook. Mijn 2 volwassen kinderen wonen buiten Genemuiden. Ik heb een secretariële achtergrond. Als vrijwilliger ben ik op meerdere vlakken actief, onder andere bij Sportclub Genemuiden, SCEG en de Vrienden van de Meente. Daarnaast zwem ik 1x per week en mag ik graag lezen.
Komt u bij ons aan de Julianastraat 3, dan heet ik u graag welkom!

Bernhard
Mijn naam is Bernhard Timmerman, ik ben 30 jaar en woonachtig in IJsselmuiden. Ik heb een relatie met Reline, met wie ik volgend jaar ga trouwen. In mijn vrije tijd voetbal ik in een vriendenteam, daarnaast maak ik graag mooie reizen. 
Na mijn opleiding Commerciële binnendienst ben ik in de financiële diestverlening aan de slag gegaan. Eerst op marketinggebied en vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de verzekeringsafdeling. Op 1 oktober ben ik in dienst getreden bij Heutink & Heij. Ik wil mensen graag helpen met advies op het gebied van particuliere verzekeringen.

Ben
Mijn naam is Ben Wilbrink, ik ben woonachtig in Zwolle en getrouwd met Sanne. Samen zijn we de trotse ouders van 2 prachtige kinderen, Noortje (3) en Joris (0). In mijn vrije tijd ben ik liefhebber van diverse sporten (voetbal, tennis) en maak ik graag op z'n tijd een mooie reis.
Na mijn opleiding Bank- en Verzekeringswezen ben ik inmiddels 20 jaar werkzaam in de zakelijke verzekeringsbranche. Tijdens die periode heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd middels aanvullende opleidingen zoals Master of Science (MSc), Assurantie A en sinds 2007 een inschrijving als Registeradviseur in Assurantiën (RAiA). Op 15 oktober ben ik met veel plezier gestart bij Heutink & Heij Financieel Adviseurs. Mijn specialisme is het adviseren en begeleiden van bedrijven op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen en risicobeheersing. 

 

 

Laatst vernieuwd: Oct 25 2018 om 11:36 AM

Terug

Actueel