Over ons

Cor Heutink en Gert Heij kennen elkaar van de de Nederlandse Verzekerings Groep, die ze samen aan het einde van de 20e eeuw bezochten. Daarna werden ze zwagers van elkaar en begonnen ze een eigen bedrijf. Eerst bedienden ze de Genemuider markt voor het bedrijf Willemsen uit Veenendaal. Later konden ze dat bedrijf overnemen en ontstond in Genemuiden Heutink en Heij Financieel Adviseurs. Een zolderkamer werd een pand aan de Schering en nu een karakteristiek pand aan de Genemuider binnenhaven.

Heutink & Heij groeide in een decennium uit tot een belangrijke speler op de regionale financiële markt. Transparantie, onafhankelijkheid en een uitgebreid netwerk zijn de succesfactoren. In 2012 kozen de eigenaren voor een intense samenwerking met Bonthuis & Timmerman. Dat is een bedrijf met zeer veel kennis van en ervaring met de lokale markt. Beide bedrijven bundelden hun kennis over hypotheken en verzekeringen, zodat particuliere klanten voor al hun financiële vraagstukken bij hen terecht kunnen.  Bovendien ondersteunen de partners het bedrijfsleven in Genemuiden en omgeving.

Dat doen ze sinds de zomer van 2013 vanuit het pand aan de Westerbrugstraat. Ook Credion Genemuiden van Evert Winter is daarin gevestigd. Dat is een expert in bedrijfsfinanciering. 


Contact

Bezoekadres:
Westerbrugstraat 2
8281 BD Genemuiden

tel 038 376 83 80
fax 038 385 96 12

info@heutinkenheij.nl

Twitter
Facebook

 

Postadres:
Postbus 49
8280 AA Genemuiden

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
8:30 - 12:30 en
13:00 - 17:00 uur